מגזין חנות דגים

דגים טריים

מה עדיף דגים טריים או דגים קפואים? איזה מהם יהיה בריא יותר וטעים יותר? איזה מהם הכי נח להתנהל ? אומגה 3 - בעיקר בדגים טריים מאוד בריא חומצות השומן מסוג אומגה 3 דג טרי תמיד יהיה איכותי ובריא יותר. דגים טריים עשירים במיוחד בערכים תזונתיים רבים, עשירים בחלבון ובברזל. וויטמין B12 - כידוע מאוד חשוב ליצירה של כדוריות הדם האדומות ולפעילות מערכת העצבים, ונמצא בריכוז גבוהה בדגים טריים. חנות דגים בטשון פיש מרקט - כידוע בדגים טריים יש חלבון וחומצות השומן לכן יש...

דגים הרצליה

אם רציתם או חשקתם בארוחת דגים ורציתם להכין מתכון שכולל דגים, אז כנראה שאתם צריכים לאכול דגים. הבעיה העיקרית היא למצוא חנות דגים איכותית שתתן לכם מענה לדגים שאתם מחפשים. למשל אתם גרים בהרצליה ומחפשים חנות דגים בהרצליה, האפשרויות למצוא חנות דגים בהרצליה הן רבות. אפשר לפתוח ספר טלפונים ולחפש חנות דגים הרצליה, או דרך הטלפון או דרך האינטרנט. השאלה היא אם תגיעו באמת לחנות דגים רצינית ואיכותית. אפשר גם לחפש במנועי החיפש חנות דגים בהרצליה ואז האפשריות רבות...

דניס בעשבי תיבול בתנור

הדג דניס הינו דג עסיסי מאוד ומתאים לכל שיטת בישול: על האש, בתנור, אפייה, טיגון, צלייה או אידוי. המרכיבים שלנו: 2-3 דגי דניס גדול, מפולט וחצוי 9 שיני שום כתושות 1 ענף רוזמרין 1/2 כוס יין לבן שמן זית (בנדיבות) כוסברה קצוצה מלח, פלפל הנה אופן ההכנה: להניח 4 פילטים של דניס בתבנית אפייה משוחה בשמן זית. מפלפלים וממליחים, מפזרים שום כתוש וכוסברה מעל. יוצקים שמן זית בנדיבות, מוסיפים יין לבן ומניחים מעל ענף רוזמרין. אופים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות במשך רבע שעה. ובתאבון

מתכונים לשרימפס

קוקטייל שרימפס אנחנו עכשיו מכינים 6-5 יחידות שרימפס לכל סועד. מרתיחים מים עם מעט מלח ולימון, וחולטים את השרימפס המנוקים 3-2 דקות, לא יותר. מוציאים את השרימפס לקערה עם מי קרח, ולאחר שהתקררו לגמרי, מקלפים אותם ומסירים את החוט השחור. בקערה מכינים תערובת של כף קטשופ, כף מיונז, כפית סויה, ½ כפית רוטב וורצ'סטר וכמה טיפות טבסקו או מעט פלפל חריף טחון, ומערבבים. אפשר גם להגיש עם רוטב איולי עם ג'ינג'ר קצוץ, כף רוטב וורצ'סטר ומעט סויה. טובלים את השרימפס הקרים ברוטב,...

אוסף מתכונים לתמנון

תמנון עם יין  נשים את התמנון בסיר ויוצקים עליו כוס שמן זית וכוס יין לבן או עד כיסוי מלא. אם מדובר בתמנון קטן שמשקלו עד ½ קילוגרם הבישול יארך שעה, ואם בתמנון שמשקלו ½1 קילוגרם יידרשו שעה וחצי עד שעתיים. כשבשרו כבר רך, אפשר להוסיף אותו לסלט עגבניות ופלפל חריף, לצרוב אותו במחבת עם כף שמן זית או לבשל בריזוטו. אפשר גם לאכול אותו מיד אחרי שבושל ביין ובשמן, ואין כמעדן הזה.    תמנון על הגריל נתחיל ונפריד את הזרועות מן הגוף בעזרת...

שרימפסים על האש

אנו שמחים לצרף להנאתכם מתכון לשרימפסים ג'מבו על האש מתכון מאוד פשוט מורכב ממצרכים שנמצאים בהישג יד המצרכים למתכון שרימפס  900- 1000 גרם שרימפס טרי ג'מבו וקלוף כוס ורבע שמן זית 4 בצלים בינוני קצוצים דק רבע כוס מיץ לימון סחוט טבעי 6 שיני שום כתושים חופן פטרוזיליה קצוצה דק אופן ההכנה: הגריל צריך להיות מוכן וכל הפחמים דולקים מערבבים בקערה גדולה יחד את שמן הזית, מיץ הלימון, הבצלים שום והפטרוזיליה. מכניסים פנימה גם את השרימפס הקלוף והנקי ומערבבים היטב, מכניסים את הקערה לשעה למקרר ומכנסים כדי שהשרימפס יספוג את...

כל סוגי הדגים אצלנו

בטשון פיש מרקט בטשון פיש מרקט בטשון-פיש-מרקט דגי בטשון גדי בטשון דגי-בטשון דג דניס דג דניס דג-דניס דג דניס חריף דג דניס חריף דג-דניס-חריף דג חריף דג חריף דג-חריף דג טרי דג טרי דג-טרי דג טרי עד הבית דג טרי עד הבית דג-טרי-עד-הבית דג מוסאר חריף דג מוסאר חריף דג-מוסאר-חריף דג סולומון דג סולומון דג-סולומון דג סלמון דג סלמון דג-סלמון דג פרוס דג פרוס דג-פרוס דג שלם דג שלם דג-שלם דגי טוטו בטשון דגי טוטו בטשון דגי-טוטו-בטשון דגי סלמון דגי סלמון דגי-סלמון דגים בטשון דגים בטשון דגים-בטשון דגים בטשון פיש מרקט דגים בטשון פיש מרקט דגים-בטשון-פיש-מרקט דגים ביפו דגים ביפו דגים-ביפו דגים בתל אביב דגים בתל אביב דגים-בתל-אביב דגים הוד השרון דגים הוד השרון דגים-הוד-השרון דגים טוטו...

המתכונים סבידה או דיונון

קונפי סבידה  נשים בסיר בינוני מניחים את הגופים והראשים של הסבידות, ½ סבידה לסועד. יוצקים שמן רגיל, וכדי להעניק לו צבע וטעם מוסיפים כמות זהה של שמן זית כמעט עד כיסוי הסבידות. מוסיפים קמצוץ מלח, פלפל שושקה מתוק, 2 עלי דפנה ו-5 כדורי פלפל אנגלי למי שאוהב. מניחים על הסבידות צלחת כדי למנוע אפשרות שיצופו, מביאים לרתיחה קלה, מנמיכים את האש, ומבשלים עוד 15 דקות בשמן המבעבע קלות. טועמים. בשלב זה על הסבידות להיות כבר אכילות אבל לא רכות יתר...

המתכונים לאינטיס או שולה

איקרה אפשר להכין איקרה מביצים של כל דג, אבל כדאי להתאמץ להשיג שק ביצים של לוקוס או של אינטיאס גדול. מניחים את שק הביצים בקערה ומשרים בחומץ 12 שעות. במקביל מכינים איולי: טורפים 5 חלמוני ביצה עם כפית חרדל, ולאט לאט, תוך כדי טריפה רצופה, מזליפים 250 מ"ל שמן (כוס וקצת), עד לקבלת מרקם אחיד. נוסיף לאיולי את ביצי הדגים ומקפלים בעדינות כדי שהן לא יישברו וכדי שנקבל את הפצפוץ המיוחל באכילת האיקרה. מוסיפים מעט מלח דק ופלפל לבן גרוס, ומערבבים...

מתכון לסרדין

סרדין מיובש  צורת הכנה זו עדיפה לימי שרב, אולם אם עושים זאת בחורף או סתם ביום לח, משהים את הסרדין במלח זמן רב יותר. קונים קילוגרם סרדינים מנוקים (ניתן להשתמש גם באנשובי או בכל סוג של דגים קטנים בעלי טעם עז). אין צורך לקשקש אותם. מניחים את הסרדינים בתבנית על שכבה של מלח גס ומפזרים עליהם במשורה עוד מלח גס. אם הלחות נמוכה נותנים לסרדינים לשהות בתבנית 24 שעות. אם הלחות גבוהה, יש לייבש אותם במלח 48 שעות. לאחר מכן מנקים...
0
    0
    סל קניות
    סל הקניות שלך ריקקניה בחנות
    Call Now Button דילוג לתוכן