הדג דניס הינו דג עסיסי מאוד ומתאים לכל שיטת בישול: על האש, בתנור, אפייה, טיגון, צלייה או אידוי.

המרכיבים שלנו:
2-3 דגי דניס גדול, מפולט וחצוי
9 שיני שום כתושות
1 ענף רוזמרין
1/2 כוס יין לבן
שמן זית (בנדיבות)
כוסברה קצוצה
מלח, פלפל

הנה אופן ההכנה:
להניח 4 פילטים של דניס בתבנית אפייה משוחה בשמן זית. מפלפלים וממליחים, מפזרים שום כתוש וכוסברה מעל.

יוצקים שמן זית בנדיבות, מוסיפים יין לבן ומניחים מעל ענף רוזמרין. אופים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות במשך רבע שעה.

ובתאבון

Call Now Button
שינוי גודל גופנים